Игра: Класиране и награди

24 август 2016 | 17:34 | видяно: 1679

Както знаете от този сезон на сайта и фейсбук страницата ни имаме игра с предвиждания за мачовете на Челси. Вчера бе пуснато класирането и бе установено, че има играчи без отчетени прогнози, което ни се видя доста странно.

На мен (репортер Халбов) ми лиспва прогнозата за мача с Уотфорд. Сигурен съм, че съм я пуснал, защото в статията "Преди мача: Уотфорд - Челси" съм публикувал скрийншот. Цял ден работим с екипа от Футболан за да решим проблема.

Проблема е, че не откриваме проблем. Пускахме прогнози през сайта ни(chelseafc.bg), през фейсбук страницата, през персоналната ни страница във Футболан и всичко работи. Пишете ни ако вие сте видяли съобщение за грешка или майсторското ви предвиждане не е отчетено.

Ако направите "Майсторско предвиждане" ви молим след това да рефрешнете страницата и да видите дали всичко е наред. Ако нещо не е наред моля пишете на нас или на Футболан за да се локализира проблема.  На тях можете да пишете от линка Контакти, който се намира най-долу (във футера) на самата игра :).

Първите награди, които ще раздадем ще са на стойност 200лв. Късметлиите ще станат ясни след изиграването на последният мач на Челси за календарната 2016 година, а именно Челси - Стоук Сити. Класирането по точки ще опредли кои петима ще спечелят наградите, които са:

1 Място - betfair ваучер на стойност 50 евро
2 Място - betfair ваучер на стойност 30 евро
3-5 Място - betfair ваучер на стойност 10 евро

Ето и временното класиране. Минали са само три мача и въпреки проблемите с отчитането все още има време да грабнете наградите :).

Автор: Репортер Халбов
Chelsea Till I Die

Тагове

Коментари

Добави коментар

Добави Коментар