Челси България

от фенове за фенове


Атмосфера

Уникално място, което трябва да посетите


Два етажа

Един стил - различно усещане

Синя обшност

Общност

Идеално място да се запознаете с други фенове на Челси.

Сбирки

Срещи

Сбирки се правят за всеки мач на сините от Лондон.

Телевизия

HD качество

Трите телевизора дават възможност да гледате, където и да се намирате в клуба.Клуб Челси БългарияДжон Тери - Челси България

През 2012 година членовете на фенклуба, след многократно обикаляне по кръчми, кафета и барове, решават да създадат със собствени средства свое място - за гледане, обсъждане и наслаждаване на футболната игра и на любимия отбор. И решението се реализира по невероятен и в същото време неповторим за рамките на България начин. 130 квадратни метра пригодени изцяло за идеята и оборудвани с всичко необходимо за целта.


Интериора на Клуб Челси България е съчетание от снимки, фланелки, шалове и знамена, придаващи и доближаващи гостите до духа и амосферата на английския футбол и по конкретно до крепостта Стамфорд Бридж.


Всички гости на Клуб Челси България могат да опитат от големия избор алкохолни и безалкохлни напитки, подредени грижливо на рафтовете на привличащия в горната част на помещението бар


Избора от канали, достъпни само в рамките на Клуба дават възможност на привържениците да гледат всеки мач на отбора, незавсимо от часова зона или съвпадане с "по-интересни" по същото време мачове. Разбира се тази възможност е подплатена с наличието на три 50 инчови монитора, разположени на двете нива на помещението.

Клубът в снимки

Адрес

ул. Средна Гора 97,
София, България

Телефон

0888 246 353

Email

chelsea.bulgaria2004@gmail.com

Фенклуб Челси - България